Ovidiu Mihăilescu

Adrian Berinde Lansare de album „Azil”

Written on 6 ianuarie 2011   By   in Blog, Folk

Joi, 27 ianuarie 2011, Adrian Berinde lanseaza, dupa o pauza de aprope 8 ani, albumul Azil. Acesta era programat sa apara initial in 2009, dar, din motive obiective, lansarea a tot fost amanata. Lansarea va avea loc in clubul The Silver Church (Calea Plevnei nr. 61).

Personalitate artistica extrem de complexa (pictor, sculptor, poet, compozitor si interpret, regizor, muzica de teatru) Adrian Berinde s-a nascut pe data de 4 mai 1958, la Oradea. Absolvent al Scolii de Arte Plastice din Cluj. In 1982, se stabileste la Moudon, in Elvetia si lucreaza ca pictor liber profesionist, vernisand pana in 1994 mai multe expozitii personale la Lausanne sau Fribourg. In 1986 expune o colectie personala de pictura pentru Amnesty International (Payerne – Paris). Una din lucrarile sale a fost utilizata pentru o carte postala de Centrul „Pompidou” din Paris.

Un album extrem de interesant care e foarte ascultat la Radio3net-Florian Pittis si e foarte bine primit de ascultatori!Sunt sigur ca ne vom intilni la lansare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *