Credo

M-am născut într-o familie areligioasă (nu atee) pentru că la noi în casă, binele și adevărul și iubirea erau respectate.L-am descoperit pe Dumnezeu trăind , greșind și regretând greșelile făcute dar și citind filosofie,poezie,cărți esențiale din mistica lumii.În general nu e la modă să-ți declari ca artist apartenența la un crez , însa eu cred că trăim într-o mare dezordine tocmai pentru că am uitat că atât cât trăim trebuie să slujim un ideal și că doar confortul nu este suficient și nici demn de condiția noastră sfânt umană!Cred în Dumnezeu cu convingere pentru că atât ca om cât și ca artist am datoria să încerc să propag binele,frumosul și iubirea ca mărturie a existenței Lui!

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

 

 

 

 

 

One Reply to “Credo”

  1. Ce bucurie sa citesti o atare declaratie (profesiune de credinta as zice chiar) pe blog-ul unui artist! Iti doresc multa inspiratie si har in tot ce faci, esti si devii. Cu bune ganduri, S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *